Alltid-Vacker_foto_EllikaHenrikson26_

Hej!

Jag heter Katti Enberg och driver Alltid Vacker. Vi finns på Hedåsgatan 4, på Heden i centrala Göteborg.

En del av Alltid Vacker är en skönhetssalong där vi utför det mesta inom skönhet. Här arbetar många olika människor med olika behandlingsformer.

Alla som arbetar hos oss hittar du under fliken: ”Vi som jobbar på salongen”. Där finner du allas instagramsidor och där igenom deras kontaktuppgifter.

En annan del är skönhetsskolan. Jag, Katti Engberg, utbildar i fransförlängning, ögonbryn och lashlift. Att utbilda andra är någonting jag brinner för och älskar!

Jag älskar att lära ut, att hjälpa andra att bli bättre och utvecklas. Det här är någonting jag måste göra, för det är mitt livs kall. Lärandet har följt hela mitt yrkesliv.

I grunden är jag utbildad barnskötare och sedan utbildade jag mig till personlig tränare och instruktör.

Jag är också utbildad coach md inriktning KBT, ACT och självkänsla, livscoach, relationscoach, parcoach och stresscoach.

Vid frågor eller bokning av utbildning kontakta mig på alltidvackersalong@gmail.com så kommer vi överens om ett datum som passar oss båda.

Vi har en webbshop som du finner under fliken: ”Webbshop” och vi har också en fysisk butik.

Allt ni finner i webbshopen finns även i butiken på Hedåsgatan.

Yogastudion öppnade vi oktober 2020. Hos oss arbetar flera olika yogalärare och vi erbjuder även qigong och meditation. Du kan också få hjälp med personlig träning hos oss.

Emellanåt erbjuder vi föreläsningar och kurser m.m på studion och du kan även hyra den tillfälligt för event, egna kurser eller liknande.

Coachning, stresshantering och parcoachning bokar du på http://alltidvacker.bokadirekt.se 

Välkommen!

2764-fe0f@2x.png

/ Katti Enberg

Lärare och grundare av Alltid Vacker skönhetsskola